Koira oli taas järjestäny kivan aamuyllärin. Paskaa ja kusta. Vittu, mie en käsitä. Se käy hetken porukoilla hoidossa ja on taas tommonen paskasivakka. Ärsyttävää.

Mun pitäs olla tälläkin hetkellä kirjottamassa ruotsin & englannin aineita, ja tekemässä terveyskartotusta, mutten jaksa. Katottiin eilen Psyko II ja se oli pelottava. :( Meni myöhään ja heräsin kuitenki joskus 10 aikaan. Pesin koiran pedin ja lelut, toiv. ehtivät kuivua illaksi. Pyykkikone laulaa nyt sit pyyhesatsia :P Jos sais tänään pestyä suurimman osan tuolta pyykkikaapista pois ni hyvä ois.

Mjaaa hmm. Eilen ei tapahtunu taaskaan vaihteeksi yhtään mitään. Naurettiin yhtä teiniksiä, joka istu bussipysäkillä ja puhu puhelimeen "Mää tykkään susta nii että iha ällöttää!" :'D Voi jessus miten romanttista.
Ja tuoki itseasiassa tapahtu perjantaina. Daa. En vaan eilen muistanu siitä kertoa niille mahdollisille lukijoille...

Laitoin 3 pony bride-baittia uiskentelemaan klorittikylpyyn, yhdeltä sain jopa pään irti ja punaset tussijäljet pois naamasta. Muistutti lähinnä Courtney Lovea meikkiensä kera. No, mulla on jo onneksi sen varalle suunnitelma, en vaan kerro että mikä se on. ;)